Over

Tangosalon La Catedral


LE:EN


Alternatief in tango
Een herinnering aan een tangosalon in Buenos Aires, 18 jaar geleden. Een hoge hal - niet al te uitbundig verlicht - met wat rommelige stoelen en een creatieve en opmerkelijke muzikale keuze. Ervaren, elegante danseressen en ontspannen dansers. Wandschilderingen. Warmte.
Waarom niet zo'n ideale plek creëren in de Randstad en omgeving? Met een geheel eigen sfeer en uitstraling die leidt tot nieuwe en onvergetelijke dansherinneringen.

Het kunstenaarscollectief Pur Sang stelt zich achter dit initatief en wil deze droom van een 'recuerdo de Buenos Aires' tot leven brengen. Wij doen dat samen met onze DJ Coos en DJ Ricardo Invisibile.


Er komen in onze salon vele creatieve ideeën samen en die willen we graag ondersteunen. Heb je suggesties voor muziek, of wil je op een andere manier bijdragen aan ons initiatief? Word dan vriend van La Catedral en mail ons: kcpursang@gmail.comInterview met Iser Koeperman

Onze Iser Koeperman, niet alleen een groot kenner van het Oostblok, maar ook een geangageerd liefhebber van de tango, zet voor Lucia Knoflickova in een interview in wetango.nl uiteen wat Pur Sang wil met La Catedral.

Metaal Kathedraal 10 september 2017

Eerste editie in restaurant LE:EN gefilmd door Lidy Jansen